Kläppen och en SM vecka.

En vecka varje år så samlas en större grupp människor, för att göra upp om vem som är bäst i Sverige på att åka skidor.  Eller nä, en vecka varje år så samlas en större grupp människor, för att göra upp om vem som är bäst i Sverige på att åka rakt fram till en kick, trycka ifrån och göra ett så läskigt trick som möjligt och sedan försöka landa det på fötter igen. Nu för tiden så ska man helst göra två trick i samma luft färd, det kallas för en dubbel. Ja eller nä, helst ska man göra tre volter i samma luftfärd, tricket kallas för trippel och du själv kallas för ett PRO. Det är det ordet alla vill höra att man är.

Men ett SM för mig är inte dubblar och det är långt i från tripplar. Ett SM för mig är en vecka varje år som en större grupp människor samlas för att göra vad de älskar och göra vad de lever för. Vi alla har skidåkningen gemensamt och vi alla kan dela våran glädje sinsemellan. Det är glädje och alla som delar den glädjen som gör sporten.

Denna SM vecka var sjukt bra, det var bra ladd, bra häng, bra väder och vad mer kan man begära. Jo, kanske att man skippar dubblarna så man själv kan ge sporten en chans, Haha!
En blå i inrun

Blå banger oskarp kanskeHugo Burvall bangerGrabbarna i blått, man vet inte vem som är vem. Vem som gör vad eller vem som kör snyggast, för alla kör lika snyggt.
Adam klingeteg prAdam Klingeteg det är nog dig jag vill tacka mest för denna vecka! Tusen tack för allt, syns i norr!
Pontus Nordström nosemuteErik double japanChristofer hjälmeby japan

Leave a Reply

Your email address will not be published.