Försmak på sommar..

För exakt två veckor sedan stod jag på snö, jag stod på den där snön, med dom där favorit skidorna, på den där favorit orten, med dom därfavorit vännerna. Ja, jag hade svårt att föreställa mig att den långa vintern tog slut.  Jag har fortfarande svårt att släppa att man inte kommer få åka skidor på väldigt väldigt länge, det är liksom något som inte vill gå in i huvudet. Så pjäxorna står i hallen och skidorna bredvid, understället hänger på tork sen sist det var på, med hopp om att en morgon ska man vakna, titta ut och se snö.
Dom två senaste veckorna så har minus graderna bytts ut mot plusgrader, snö fallet byttes ut mot regn, sittliften har bytts ut mot en skolbänk, skidfilmerna byttes mot läxor och skidorna mot en skateboard.

Men även fast snön är borta så har det inte varit allt för tråkigt, kvällarna har spenderats i någon ramp eller framför någon brasa. Det blir ju till vad man gör det och jag ska försöka göra den här sommaren så bra som möjligt!
 En eld, en grill pinne, ett gäng vänner, lite korv eller pinnbröd. Det resulterar i en bra sommar kväll.En eller flera golfklubbor, flera bollar, ett gäng vänner. Det kan också resulterar i en bra sommar kväll.
En vattenskida, en båt, ett hav, en pappa som kör. Det kan också resulterar i en bra sommar kväll.
 

Förutom kvällar som har spenderats på något av dessa överstående sätt, så har jag gått två baler. Min inställning först var att jag inte skulle gå någon bal, men det sket sig och jag gick alla jag hade möjlighet att gå.

Den första balen gick jag i Kiruna med en tjej som heter Maja och det blev en väldigt trevlig kväll. Och dagen där på så kunde man hitta sig själv på första sidan i Norrbottens Kuriren vilket var kul. Den andra balen gicks i Skellefteå med min gamla klass kompis Michaela. Och det blev också en väldigt trevlig kväll.

Nu är det en vecka kvar av skolan, sen är man fri som en fågel och ser fram emot sommarlov.

Leave a Reply

Your email address will not be published.