Engelberg, det är här det börjar!

Jag har säkert scrollat förbi en miljon statusar på facebook. Jag har läst en del utav dem men lång långt ifrån alla. Jag har läst en hel del statusar som man ångra att man läst. Men denna status ångrar jag inte att jag läste  “Finns säsongplats i vårt boende i Engelberg. Dec till april. Intresserad ?”  Jag skickade iväg ett mail och sa att jag var väldans intresserad, det tog några veckor innan dem rätta två bokstäverna föll på plats och säsongsplatsen var min.

Det förändrade hela min vardag, det blev någonting att längta efter. Ungefär som ett barn väntar på julaftons morgon ska komma, så väntade jag på att  första December skulle komma så jag kunde sätta mig på det där planet och äntligen få åka ner.
Få åka ner och leva lite!

Så här är jag, jag är i Engelberg. Och det är här jag kommer vara säsongen 2013-2014 alltså.

Här är bilder från en första vecka här nere, en toppen första vecka. Det är här det börjar!
Andre actung die kurve bangerFörsta veckan här nere så har jag haft sällskap av André, en korsbandslös brädåkare från de norra delarna av norrland. Han är född uppväxt  där vägen börjar. Mer behövs inte sägas.
André kollar på liftAndré han åker hanWilliam bangerJag en sväng i fartWilliam testNär André inte åker fotar han eller äter snickers. Dessa tre bilder ovan står han för.
Ett par berg

Leave a Reply

Your email address will not be published.