Semester från semestern

Lov.
Det är ett något som jag inte längre kommer att ha. Förmodligen så kommer jag aldrig mer i hela mitt livet ha ett ända till lov. Inget till höstlov,jullov,sportlov,påsklov eller sommarlov.

I det liv jag just nu lever i så är varje dag en semesterdag. Jag har inga måsten, inga krav utan bara möjligheter att göra allt vad livet har att erbjuda. Ja, så kan man se det om man är en positiv filur, annars kan man se mig som en arbetslös kille som lägger alla sparade pengar på skidåkning. Men varför se det negativt, livet är en semester. Och nu har jag semester från semestern.

Denna semester som vissa kallar för ” jullov” har jag spenderat i sedvanlig ordning men med andra personer skulle man kunna säga. Så här har det sett ut dem dagar då kameran fått följa med.
Gråben med tungaGråben 3Au på smällenEn familj blir aldrig för stor , så vi tillökade våran med hjälp av fyra kattungar och en storasyster med stor mage.Stina bakar bläckisPepparkaksgranPepparkakshusPepparkaksbakande är något jag har tränat på i snart 20år utan att det ger resultat. Pappa kavlar, jag trycker ut formerna och mamma lägger dem på plåten.

Stina sjungerSyster stinaEn syster som sjunger bra, sjunger inför folk i bland. Men det är tyvärr sällan jag lyckas vara på plats och lyssna på henne. Men denna gång var jag där.Dundret topHär är jagMystik svängNicke å pappa som fotaSå här ser en vacker dag ut på Dundret i Gällivare.
Jag fotar, pappa fotar mig, jag fotar pappa och pappa fotar Niklas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.