Hintertux, en familjeresa.

I alperna kan du ta dig vart du vill med tåg, det är smidigt, billigt och tågen är alltid i tid. Det ända du behöver göra är att stå där på perrongen, med biljetten i handen och sedan hoppa på tåget. Ja, sen kan det också vara till en fördel att vara i tid till tåget. Å ja, denna resa började i vanlig ordning med lite vilse körning och ett missat tåg. Men som tur är så går det alltid fler tåg. Och som tur är så har det himla god kebab nere i alpländerna som man kan fördröja tiden lite med. Den slank ner, ett tåg rullade in och resan kunde ta fart på riktigt. Att resa runt i alperna är något man aldrig tröttnar på, det finns alltid saker att titta på, ja nästan för mycket så det är svårt att ta in allt vad man ser. Efter ett fler tal byten och en härlig träsmak i baken så kom jag äntligen fram, jag kom fram till den där mamman och pappan jag tycker bäst om.

Här är bilder från mitt sista stopp i alperna för denna säsong. Ett stopp jag vill tacka  mamma och pappa väldans mycket för! En kram ska ni allt ha.

Även min bror och hans familj var på plats. På tok för sällan man träffar honom och på tok för sällan man åker skidor med honom också. Hoppas det blir oftare och hoppas du läser det här Andreas. En ölJag 3a bluntDet här var fjärde gången jag var i Hintertux, det har alltid varit lika bra och alltid varit lika blå himmel. Det har alltid varit en park i världsklass och det har alltid varit ett ställe man har velat åka tillbaka till, så Hintertux detta var inte det sista ni såg utav mig.Pappa i pistenPappa i pisten2Pappa föredrar puder, men tycker inte det är trist att köra pist.Ett par bergJag och blenda skidskolaHar lärt min brors dotter Blenda allt jag kan om skidåkning, världseliten se upp. Jag på rail backdropJag i liftenTack Hintertux och tack för i år alperna, vi syns.

Leave a Reply

Your email address will not be published.