Uncategorized

Vindsurfing, en ny sport och ett SM.

Skidåkningen kom in i mitt liv bara så där, som en knuff i ryggen. Poff, så stod jag på ett par skidor 2 år gammal och sen dess har det varit skidåkning som gällt, dag och natt, året om, så har det varit det ända jag velat göra. Sommaren 2014, Poff, sen stod jag där på en vindsurfingbräda 20 år gammal. Det bara kom in i mitt liv, så där liksom. En riktig hård knuff i ryggen fick jag, föll och landade på ruta ett. En hjälpande hand från min flickvän hjälpte mig upp och hjälpte mig ut till sjöss. Med vind i seglet så har jag kommit en bit på vägen, men det är långt kvar.

Med tre månader på brädan så beslöt jag mig för att köra SM, mitt mål var att inte komma sist. Vilket jag över min förvåning inte gjorde.
Men att inse hur bra alla andra är och hur dålig man själv är, det är tungt. Men inget här i livet är lätt och det är väll så det ska vara antar jag. Men än viker jag mig inte för sporten. Jag ska besegra den, innan den besegrar mig.
På länsen vinnareFör ett halvår sedan visste jag inte att sporten inte fanns, men den finns jag lovar. Titta in på http://www.konaone.com/ och läs på, där står allt.
Rundningen rättEnsam selgarePå kryssRundningsmärketStökigtSträcka bojjen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *