Uncategorized

Bara början, Biarritz.

Upp ur sängen, ner i våtdräkten, ner på stranden och ut i vattnet. In till stranden, i med baguetten och ut i vattnet. Den dagliga rutinen, som kommer följas i 19 dagar. Frankrike, det är här jag är nu.

För exakt ett år sedan satt vi där en sen kväll, vi bokade en resa och hamnade i Frankrike. Vi fick 11 dagar av vad som kallas “livsnjut”. De var en resa som satte spår och en resa jag kommer komma ihåg. Jag trodde inte att man kunde bli så fast i någon som man väntat på i 19 år med att göra. Jag lovade att det här ska jag göra om.

Hooked fore life blev vad jag blev och att få surfa har varit något jag suktat efter hela sommaren. Det är skönt att vara här och skönt att vara på väg, på väg mot en höst full av äventyr.  En höst som kommer flyta ihop med en vinter, en vinter som kommer bli den bästa i mitt liv.  Det här är bara början på något som inte har något slut.
Biarritz-å-fötter

De-tre-vännernaKajsa-bangerGubben-med-brädanMannen-me-skorna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *