Uncategorized

Kiruna, favorit i repris.

2013-11-26
I Kiruna är det inte varje dag som solen skiner, jag skulle säga att det är mer sällan än ofta och att när väl solen är uppe för att kunna skina ja då går den ner igen. Det är inte heller varje dag det är skidtest här i Kiruna, jag skulle säga att det är ungefär en gång per år eller så. Och just denna dag så lyckades faktiskt skidtest och solsken hamna på en och samma dag. Det kallar jag tajming, eller tur eller något sånt där. Kanske är det den där Karman folk pratar om eller så var det kanske på tiden.
Ja, det var på tiden.

Den här texten är från exakt samma tid förra året. Även detta år var det sol och skidtest i Kiruna på samma dag, underbart!Andre shapaZenja bangerZenja Potapov, den som aldrig slutar att imponera.zenja glaZenja flipKompisar, vi ses när vi ses! Shredda hårt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *