BilderBlogg

Bydalen

Under veckan som varit så har jag och pappa,mamma och Auroras kille Niklas varit i stugan i Bydalen förhållanderna har varit helt sjukt bra för att vara den här tiden på året! Även om påsken i fjol var några veckor senare så trodde jag knappast att det skulle vara så här bra nu.
Vi har fått riktigt många bra åk i nästan orörd snö. För min smak så är bergen där omkring nästan för flacka. Men om du vill kunna köra en veckas tid i ny snö och slippa puder hetsen så är det i Bydalen man ska vara. Folk tomt och stort det är vad det är.
 Hade aldrig trott att man kunde få “faceshots” av snö i April.                                                                                   Foto:Stig Larsson Åkare: JAG


Här ser ni Niklas i en pudersväng på Telemark.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *