Blogg

Verbier, stället med snö.

Vi kom ner och sen åkte vi vidare.
I vinter blir min bas i Champoluc, jag har bas i den där lilla byn i Italien. Med billig mat, gott vin och bra skidåkning, Du vet. Resan ner gick fort och smidigt, det tog oss bara 36timmar att köra. Ett stopp i Jönköping, en krossad ruta och ett besök på verkstaden, sen så var vi nere.

Av någon anledning denna vinter så blir väldigt mycket saker förskjutet, uppskjutet och en del saker till och med inställda. Trots att vintern fick en tidig start så startade den riktigt aldrig. Dagarna gick och de hände inte så mycket i vardagen förutom på de sociala medierna. Där såg det djupt ut.

Så när vi väl kom nere till i Italien så kändes det som om att det liksom skulle spraka igång på riktigt. Men med med mycket tro och lite tur blir det sällan som man tänkt sig, så vi åkte där i från. Vi åkte till Verbier.
Verbier såg precis ut som bilderna vi sett tidigare på dem sociala medierna. Det var djupt. Det var väldigt kul också. Jag gillar faktiskt att åka när det är väldigt kul.

Jag gillar faktisk också dig som läster det här och jag tycker det är kul att du gör det. Men nu, scrolla med och kika på bilderna i stället.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *