BloggVinter

NM 2012

Veckan har spenderats i Riksgränsen och det var NM som var planerat. Syster stina och pojkvännen Jesper kom upp på söndagen och vi rullade upp mot familjen björks husvagn som vi lånat. Under Måndagen så var det tänkt att vi skulle träna och reka facet inför tävlingen men på grund av snöstorm så var det stormstängt. Så det fick bli skoter tolkande och lite klipp hopp i stället.
På tisdags morgonen så vaknade vi upp av att solen sken och det var helt blå himmel. Vi begav oss upp för att reka facet och jag hade fått ett tidigt start numer så stressen fans där hack i häl när man knatade upp för Nordals. Efter tagit ett snabbt åk och kollat hur jag skulle köra så var det bara att ta sig upp igen och starta. Mitt åk blev helt okej men ett lite fegt linje val gjorde att det inte räckte till när det var så många som brände på sjukt bra.
Jesper stod på tur och han hade en del problem att ta sig ner för berget i de tempot han ville så han brände ur sig på det. Stina körde i slutet på dagen och med den nervositeten hon hade så tog hon ett lugnt åk ner men det var ändå väldigt bra men räckte inte till.
Så för våran del så var tävlingarna över och vi fick sitta och kolla på när de som lyckats bättre fick köra. Årets åkning låg på sjukt hög nivå och alla dödade. Men nya tag till nästa år. Här är några bilder från den sjukt grymma vecka vi har haft med mängder av sol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *