Arlberg, ett annat land.

Bil, buss och tåg tog oss till ett annat land. Ett sånt där land som har stora berg, bra skidåkning, lederhosen, öl och god korv. Landet vi tog oss till ligger lite öster om Schweiz och kallas där av Österrike mest troligen.

Österrike är ett sådant där land som man gärna besöker ibland, men man besöker det alldeles för sällan. Och när jag väl tar mig tid för att besöka det så tar jag mig oftast för lite dit,  man tycker nästan alltid att resan blir för kort. Men på något sätt så känns det samtidigt bra att det bara blir korta besök i det landet, för annars hade jag kanske hunnit kärat ner mig i någon sån där söt tjej i lederhosen, druckit för många öl och ätit för mycket korv tror jag.
Men i Österrike så har dem inte bara öl och korv utan riktigt bra skidsystem också. Vi hamnade i ett sånt där system som man skulle kunna åka i en hel säsong och fortfarande ha åk som man inte hunnit med att åka. Vi hamnade i Arlberg, det är ett stort system och mer behövs inte sägas.

Att åka fel men ändå rätt, att åka vilse men ändå hitta, ja så har våra dagar i Arlberg varit.
Här är bilder från en helg i Österrike och åkning i Stuben, Zürs, Lech, St.Anton, Zug.
Zurs å såJesper höger jamareeJesper comp aah braJesper Rogö hamnar även framför kameran denna gång. Klart det är svårt att fota någon annan när han är den ända som man åker med, men det gör ingenting för han gör sig bra på bild.
Jesper å framtidenJesper gårJesper bergNär man står på ett berg, men vill vara på ett annat
Jesper dropp i skogen2Stubens skogsåkning hoppas jag på att jag får åka igen, sjukt bra och sjukt kul!
Jesper heller ölPå en tågresa i Österrike.

Jesper och en hajk bergJesper och en hajk bergTusen tack Björn och Lotten för denna gång! Och Arlberg, vi ses igen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.