London, regn och röda bussar.

London, en stor stad.

Mycket människor, folk överallt. På tågen, tunnelbanan och på bussarna. Och vi var där, mitt ibland dem. “Vi” det var alltså jag, min pappa, min syster, min svåger och deras lilla dotter. Tanken var att “vi” också skulle inne hålla min mamma, men hon fick åka in på sjukhus i stället för att åka till London. Trist!
Förutom allt folk så var London ungefär som jag hade föreställt mig, det regnade och var mulet, de var höga byggnader och många byggnader. Många byggnader som byggdes om och byggdes högre, de byggdes så höga att våningarna knappt gick att räkna på dem. De röda bussarna var två våningar höga, de kunde man räkna till. Bussarna svischade förbi och körde i en väldans fart. En hel del utav bussarna körde till Madame tussauds. Madame tussauds var ett ställe där det var väldigt mycket folk och man hade svårt att skilja på vilka som var gjorda i vax och inte. Någon har lagt ner på mycket tid på dessa docker och man kan lägga ner mycket tid på att kolla på dem.

Men nu tycker jag att du ska kolla på mina bilder här nedanför. För så här såg resan ut genom min kamera.

pappa under parpley bangerGreenwich, där tiden börjar och där tiden nästan står stilla.London bygger omBigBen i kioskenBig Ben stod där det skulle och var omringat av fotografer. Fotografer som själva tog kort på det , men köpte ändå ett fotografi på det i närmaste souvenir butik, konstigt det där. Nicke i kioskenPappa å jag i spegelnJag och min pappa säger hej.
Pappa i spegelnSyster i spegelnSyskon säger hejJag och syster Aurora säger hej.
En utsiktEn tunnel under bäckenI en tunnel under Themsen, en tunnel från 1843.
Tower bridge tanterSom en promenad i parkenLondon var mycket intressant, men skulle behövas besökas en gång till för att riktigt förstå vad som försiggår i staden. De var saker att kolla på åt alla håll och man till slut inte vad man riktigt skulle kolla på. Tusen tack familjen för en trevlig resa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.