Uncategorized

Vågor på menyn.

Efter 2 veckor i Frankike, så har vi både haft dåligt väder och bra väder, dåliga vågor och bra vågor, dåliga dagar och bra dagar. Även fast det har varit lite sämre vissa dagar, ja typ dåligt väder och kassa vågor så är det fortfarande bra ju, man är ju trots allt i Frankrike.

Efter regn kommer solsken och efter små vågor kommer tydligen inga vågor alls, sen helt plötsligt kommer det en dag med jätte stora vågor. Sånna vågor som gör gränsen tydlig mellan en bra och en dålig surfare. Sånna vågor som man en dag skulle vilja surfa, men förmodligen så är den dagen innan man kan surfa dom väldigt långt bort, Tyvärr.
Kajsa-på-stranden-igenBrädan-i-skugganKajsa-å-väggenkajsa-profilVågor är inte precis som en meny på en resturang, där man kan välja precis vad man vill ha och få det. Sen hoppas på att det smakar gott.När det gäller vågor så får man ta det som kommer, det ända man vet är att dem smakar salt, allihopa, skit äckligt.  Spagettie-bolognese

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *