Blogg

Weissee gletscher, en glaciär.

En mindre system och ett större gäng.
Har du någonsin svängt vänster i Uttendorf, så har du kanske svängt in på den lilla vägen upp till Weissee. Förmodligen hade det varit svårt att hitta till just den där vänster svängen du måste svänga, vi alla som skulle dit svängde rätt. Och vilka vi var som skulle dit, ja det var Jag, Evelina,Sandra, Niel, Martin, Conor,Max, Michael,Adrien och ja säkert någon mer. Det var häng i gäng som stod på schemat, och vart hänger man inte bäst om inte i en hytta på berget. Här är lite bilder från berget. IMG_7456IMG_7421
Alla som åker skidor borde ha mer koll på laviner än vad dem har. Så är det bara.IMG_7111

Killen bakom kameran heter Felix Pirker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *