BilderVinter

Storlien och Åre

Helgen spenderades i Riksgränsen med familjen som var uppe. Vädret var inte på topp men det var kul ändå! I Måndags kväll så satte jag och Olov oss på tåget för en tripp ner till Storlien. Men vi åkte ner en dag tidigare och fick en sjukt bra dag på Åres sista dag på säsongen. Det var riktigt nice  med sol och allt. Parken var bra upp styrt med en stor svart linje och en skön röd linje.
Eftersom att det var stängningsdagen och dagen efter valborgs så var det lite folk. Vilket gjorde att man han enormt många åk.
Sedan så drog vi upp till Storlien för Landslagsläger. Storlien ligger några mil mot Norge från Åre och är en lite liten by med ett fåtal invånare.
Vi bor på ett hotell som känns som om det var en skräckfilm…THE SHINING!! När hotellet byggdes så tyckte man att man kunde lika gärna bygga det ordentligt om man nu skulle bygga ett hotell. 8000 kvadrat meter som stått tomt i några år men nu återupplivats. Backen här är väl inte heller den bästa men parken är riktigt bra upp styrd av Patte och http://tfjprod.com/

Dagens åkande av alla hölls igen lite på grund av att vädret var att alla olika sorter. Från regn till solsken till blåst till vindstilla.
Men fram mot eftermiddagen så började några dra till hotellet på grund av att peppen tog slut och de var genomblöta. Men vi några vigare och två till, plus TFJ som filmade och Patte som stannade började köra på i det grymt sköna hoppet. Där bland av några dubblar kom slängandes. Även utav mig själv som var väldans nära att landa en switch doubble rodeo 9e..men turen på fel sida och vädret emot oss så var det svårt att stå på benen.

Här är några bilder från dagen som varit.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *